De nieuwe Oslo DCI inverter serie

OSLO DCI

Deze Oslo DCI airconditioner van Fintek biedt geavanceerde functies, zoals programmeerbare timers, slaapmodus, luchtontvochtiging en meerdere ventilatorsnelheden. Deze functies stellen u in staat om de werking van de airconditioner aan te passen aan uw specifieke behoeften, waardoor u maximaal comfort en gemak ervaart. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

Hoge inverter energie-efficiëntie

Oslo DCI Inverter

De Oslo DCI Inverter Monoblock maakt gebruik van een invertertechnologie, wat betekent dat het vermogen van de compressor continu wordt aangepast aan de gewenste temperatuur. Dit zorgt voor een efficiëntere werking en resulteert in aanzienlijke energiebesparingen in vergelijking met niet-inverter airconditioners. Het kan helpen om uw energierekeningen te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Geen buitenunit voor de Oslo DCI

In tegenstelling tot conventionele airconditioners heeft de Oslo DCI Inverter Monoblock geen aparte buitenunit. Dit maakt de installatie veel eenvoudiger, omdat er geen koelleidingen tussen binnen- en buitenunits hoeven te worden aangesloten. Bovendien elimineert het de noodzaak van extra ruimte aan de buitenkant van uw huis of gebouw.

Stille werking

Deze airconditioner heeft een stille werking, omdat alle belangrijke componenten in één eenheid zijn ondergebracht. Hierdoor worden trillingen en geluidshinder tot een minimum beperkt, wat zorgt voor een comfortabelere omgeving zonder storende geluiden.

Veelzijdigheid in alle seizoenen

De Oslo DCI Inverter Monoblock kan zowel koelen als verwarmen. Hierdoor kunt u het hele jaar door een aangename temperatuur handhaven. Het kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals woningen, kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes.

Geavanceerde functies van de Oslo DCI

Deze airconditioner biedt geavanceerde functies, zoals programmeerbare timers, slaapmodus, luchtontvochtiging en meerdere ventilatorsnelheden. Deze functies stellen u in staat om de werking van de airconditioner aan te passen aan uw specifieke behoeften, waardoor u maximaal comfort en gemak ervaart.

De OSLO DCI Inverter serie

    Fintek heeft 4 modellen van de Oslo DCI Inverter Monoblock airconditioner. De zwaarste, een echte krachtpatser heeft zelfs een vermogen van 4,2 kW. Raadpleeg de productinformatie per model zodat u zelf kunt vast stellen welk model voor u het meest geschikt is. ook kunt u meer informatie vinden op deze pagina voor het maken van uw keuze.

    Wilt u meer informatie: vil dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op wanneer het u schikt.

    Oslo DCI Inverter
    G-6M1KCSDJC3