Qlima WDH 229 monoblock contra Fintek Sydney

Qlima WDH 229 monoblock

De Qlima WDH 229 monoblock en de Fintek Sydney monoblock zijn beide aircounits zonder buitenunit die ontworpen zijn om kamers te koelen, maar er zijn wel enkele verschillen tussen de twee modellen.

Qlima WDH 229 monoblock en de Fintek Sydney vergeleken:

Qlima WDH 229 monoblock
Qlima WDH 229 monoblock
  1. Koelvermogen: De Qlima WDH 229 heeft een koelvermogen van 9000 BTU/u, terwijl de Fintek Sydney een iets hoger koelvermogen heeft. Dit betekent dat de Fintek Sydney geschikt is voor het koelen van iets grotere kamers dan de Qlima WDH 229.
  2. Energie-efficiëntie: De Qlima WDH 229 monoblock heeft een energielabel A, terwijl de Fintek Sydney een energielabel A+ heeft. Dit betekent dat de Fintek Sydney energiezuiniger is dan de Qlima WDH 229. De Qlima gebruikt 1120 Watt bij maximum koeling terwijl de Sydney dan slechts 870 Watt gebruikt.
  3. Geluidsniveau: De Qlima WDH 229 heeft een maximaal geluidsniveau van 58 decibel, terwijl de Fintek Sydney een maximaal geluidsniveau heeft van 48 decibel, waarbij het operationele geluidsniveau tussen de 30 en 42 decibel ligt afhankelijk van de ventilator stand. Dit betekent dat de Fintek Sydney een stuk stiller is dan de Qlima WDH 229 monoblock.
  4. Ontwerp: De Qlima WDH 229 heeft een klassiek ontwerp met een witte behuizing en een eenvoudig display. De Fintek Sydney heeft een moderner ontwerp ook met een witte behuizing. Optioneel kan men deze naar wens aanpassen. Ook heeft de Sydney een geavanceerdere display.
  5. Luchtontvochtiging: De Qlima WDH 229 kan tot 21,6 liter vocht per dag uit de lucht halen, terwijl de Fintek Sydney tot 24 liter per dag kan ontvochtigen.
  6. Ventilatorstanden: De Qlima WDH 229 monoblock heeft drie verschillende ventilatorstanden, terwijl de Fintek Sydney vier verschillende ventilatorstanden heeft.
  7. Afstandsbediening: Beide modellen worden geleverd met een afstandsbediening voor meer gebruiksgemak, maar de afstandsbediening van de Fintek Sydney heeft iets meer functies dan die van de Qlima WDH 229 monoblock.
  8. De operating range van de De Qlima WDH 229 is -5 tot 25 graden celsius. De Fintek Sydney is hier veel beter met -8 tot 42 graden celsius. Dit betekent dat de Qlima in de zomer al bij temperaturen boven de 25 graden celsius niet meer optimaal functioneert.

Wat is van deze twee de beste koop?

Fintek Sydney monoblock
Fintek Sydney monoblock

De beste koop van deze twee monoblock airco’s is zonder twijfel de Fintek Sydney. De Sydney is energiezuiniger, is stiller en heeft een veel betere operating range. Dit kwaliteitsverschil komt ook duidelijk naar voren als je naar de prijzen kijkt. De Qlima WDH 229 monoblock is al te koop voor een bedrag net boven de € 1.100,00 terwijl de Sydney voor € 1799,00 te koop staat.

Of de Fintek Sydney monoblock airco de hogere prijs waard is? Wij denken van wel. Goedkoop kan in dit geval duurkoop zijn. Zeker als het in de zomer buiten warmer wordt dan 25 graden Celsius.

Wilt u weten wat voor u de beste keuze is? Vul dan het informatie formulier in.

G-6M1KCSDJC3