Referenties Aircounit.com

Referentie aircounit

Referenties en goede reviews zijn belangrijk voor iedere onderneming

Installatie onder raam

Referenties voor een aircounit zijn belangrijk. Zeker wat betreft de installatie. Het installeren van een aircounit kan gevoelsmatig best wel even een dingetje zijn. Waar vind je de goede referenties of reviews? Die wil je graag lezen als je een plaatsing van een aircounit overweegt.

Wil je zelf een review geven dan kan dat hier op Google of je kan een mail naar ons toesturen om opgenomen teworden in de lijst met referenties zoals deze hieronder staat.

voorbeeld gaten boren

Bij aircounit.com is installatie een belangrijk onderdeel van de referenties. Mede doordat er geen geen buitenunit geïnstalleerd hoeft te worden, heb je minder rommel in huis en kost de installatie minder tijd. Dat maakt al een heel groot verschil. Voor de installatie van de monoblockairco’s zijn ook geen speciale werktuigen of ingewikkelde installaties vereist. Alle werkzaamheden, met inbegrip van de montage van de roosters, verrichten we binnenshuis. Referenties kunnen dan ook met gewoon 1 foto beeldend worden weergegeven. Een foto laat dan het eindresultaat zien van een succesvolle installatie.

Tevreden klanten zijn meer dan belangrijk

Reviews die onze klanten geven getuigen van een grote tevredenheid over zowel de mensen die installeren als de algehele service van Aircounit.com.

Professioneel, snel, vriendelijk en beter dan verwacht, zijn de woorden die vaak voorkomen in onze reviews. Dit zijn allemaal kernwoorden waar wij op recht trots op zijn. Ook op onze website van Marktconcurrent worden referenties van de aircounits weergegeven.

Mochten er vragen zijn over de referenties laat ons dat dan weten via de mail of geef ons een belletje.

Buiten is niet zo veel zichtbaar

buiten roosters

Na installatie is binnen slechts de airco te zien en buiten zijn alleen twee ventilatieroosters zichtbaar. Deze eenvoud wordt veelal aangegeven als een groot voordeel van een aircounit zonder buitenunit. Wat ook als erg prettig wordt ervaren en regelmatig naar voren komt in de referenties, is dat er buiten ook niets te horen is van de airco. Men wil nu eenmaal niet buiten zitten in de avondzon met een constant hoorbare airco unit die zijn werk doet. Ook de buren vinden deze stilte erg prettig.

G-6M1KCSDJC3