Affiliate worden?

affiliate van aircounit.com

Aircounit affiliate programma op Awin

Word ook affiliate van de webshop Aircounit.com. Aircounit is een onderdeel van Marktconcurrent. Hier vindt u een verzameling van interessante producten. Deze producten zijn allemaal op de een of andere manier onder onze aandacht gekomen omdat ze iets bijzonders hebben. We staan dan ook altijd open voor nieuwe productlijnen zolang deze maar iets bijzonders hebben. In deze affiliate werving willen we graag benadrukken dat bij Marktconcurrent transparantie, service en klantvriendelijkheid de pijlers zijn waarop alles is gebaseerd. Hier op aircounit.com vindt u als affiliate vooral de producten die betrekking hebben op luchtbehandeling waarbij airconditioning een belangrijk onderdeel is.

100% NL

Zoals u weet staat het internet vol met allerlei aanbiedingen en onzin verhalen. Maar kun je deze ook wel geloven?  Welke moet je nu juist hebben of gelijk afserveren? Welke is de beste? En welke gun je dan ook de business?  Als affiliate kan je het verschil maken door de klant niet zijn geld te laten besteden bij de grote niet-Nederlandse partijen maar bij een degelijke Nederlandse organisatie. Wil je geen grote bezorgafstanden van duizenden kilometers? Wij zeggen denk niet alleen in het Nederlands, maar bestel ook Nederlands. Aircounit.com is een 100% Nederlandse organisatie en is ook specifiek gericht op Nederland. We bezorgen ook in de landen direct om ons heen zoals België en eventueel Duitsland (net over de grens) maar verder gaan we gewoon niet. Als Affiliate kan je dan ook goed je doelgroep targetten hetgeen het geheel overzichtelijk en de kosten beheersbaar maakt.

Een belangrijke pijler onder onze organisatie is dat de aftersales service op een zeer hoog niveau staat. Kortom geen vage bepalingen, maar sterke garanties en goede producten voor een eerlijke prijs. Voor Marktconcurrent is een goede prijs dan ook een synoniem voor uitstekende kwaliteit en hoge service. 

Thuiswinkel waarborg

De kwaliteit wordt bevestigd door het thuiswinkel waarborg keurmerk. Nu zeggen we niet alleen zelf dat we ons goed georganiseerd hebben, maar dit wordt bevestigd door een onafhankelijke keuringsinstantie die op zijn gebied de marktleider in Nederland is. Voor een affiliate is kan dit belangrijk zijn. Wij zullen ook altijd selectief zijn in het accepteren van een affiliate aangezien we de kwaliteit van onze verkoop organisatie goed zullen monitoren.

Aircounit.com staat voor kwaliteit en goede service voor een betaalbare prijs. Wij gaan ervanuit dat een affiliate die zich bij ons netwerk wil aansluiten dezelfde uitgangspunten heeft.

Met een commissie van 5% voor affiliates en met een gemiddelde orderwaarde voor een Airco  van € 1.500,00 is er een mooie businesscase te maken.

affiliate van Aircounit.com

G-6M1KCSDJC3