Gecertificeerd is de webshob van Aircounit

Aircounit.com is gecertificeerd! We hebben het certificeringsproces van Thuiswinkel Waarborg de eerste keer al succesvol doorlopen in 2021. Met als resultaat het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk. We hebben het proces doorlopen omdat zeven op de tien consumenten de aanwezigheid van een keurmerk op een webwinkel erg belangrijk vinden. Daarnaast blijkt uit onderzoek van het bureau Motivaction dat de helft van de online shoppers eerder geneigd zijn om op een website met het Thuiswinkel Waarborg te kopen dan op een site zonder het waarborg.

gecertificeerd

Ook opvallend in het rapport is dat maar liefst 96% van de consumenten de betrouwbaarheid van een webwinkel checkt voor aankoop. Bij de keuze voor een bepaalde webwinkel kijken consumenten onder andere naar de verschillende betaalmethoden (58%), naamsbekendheid van de webwinkel (51%) en de mogelijkheid tot gratis retourneren (45%).

Ieder jaar wordt Aircounit.com opnieuw gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg zodat ook de nieuwste voorwaarden worden geïmplementeerd en de webshop echt up to date is.

Thuiswinkel Waarborg meest bekende en betrouwbare online keurmerk

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat Thuiswinkel Waarborg het meest bekende en betrouwbare webwinkelkeurmerk is onder consumenten. Gecertificeerd zijn is dan ook niet zomaar iets. Zo kent 76% van de consumenten het online keurmerk, tegenover een gemiddelde van 42% bij de andere onderzochte keurmerken. Verder vindt 78% van de consumenten die bekend zijn met het betreffende keurmerk het Thuiswinkel Waarborg betrouwbaar, terwijl dat bij de andere onderzochte keurmerken gemiddeld 55% is.

gecertificeerd

91% van de online consumenten herkent het Thuiswinkel Waarborg-logo en 64% daarvan vindt een webwinkel betrouwbaarder als deze dit logo voert. Verder blijkt dat een op de vijf online consumenten het ontbreken van het logo een reden vindt om niet via die website te kopen en dat 53% daarvan eerder geneigd is iets te kopen als de webwinkel het Thuiswinkel Waarborg-logo voert.

Kortom, de keuze van Aircounit.com om gecertificeerd te zijn door Thuiswinkel Waarborg is weloverwogen en past volledig binnen de doelstellingen.

Wat zijn de voordelen van het keurmerk?

Door te kiezen voor Aircounit bij een aankoop heb je met het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk een aantal voordelen, zoals:

Duidelijkheid over kosten

Je krijgt voordat je iets bestelt informatie over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzendkosten.

Achteraf betalen

Je krijgt bij aankoop van een product de mogelijkheid om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.

Bedenktijd

Je krijgt een bedenktijd van minimaal 14 dagen. Als je binnen die tijd van je koop afziet, krijg je alle kosten binnen uiterlijk 30 dagen teruggestort. De kosten van een retourzending mogen wel in rekening gebracht worden.

Garantie via de webwinkel

De webwinkel mag niet zomaar doorverwijzen naar een leverancier of fabrikant bij herstel of vervanging van een product. De webwinkel moet problemen rondom garantie dus zelf oplossen.

Klachtenbemiddeling

Heb je een klacht en kom je er met de webwinkelier niet uit, dan bemiddelt Thuiswinkel Waarborg.  Als deze klachtenbemiddeling niet tot het gewenste resultaat leidt, kun je het geschil voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Privacy

gecertificeerd

Een webwinkel moet je vertellen wat er gebeurt met jouw persoonlijke gegevens. Hoe worden ze verzameld en waarvoor worden ze gebruikt? Je moet ook de mogelijkheid krijgen om bezwaar te maken tegen het verstrekken van je gegevens aan derden. Je e-mailadres mag alleen gebruikt worden voor commerciële mails wanneer je daar vooraf expliciet mee hebt ingestemd.

Check altijd lidmaatschap keurmerk

Check of de webwinkel ook echt actief lid is van 1 van de keurmerken. Sommige webwinkels zetten het logo op hun website maar zijn niet echt lid. Je kunt op de website van het keurmerk zien of een webshop is gecertificeerd. Aircounit.com kun je terugvinden op de site van Thuiswinkel Waarborg.

G-6M1KCSDJC3