Refurbished met garantie

refurbished

Een refurbished, vertaald naar het Nederlands, een gerenoveerde airco verwijst naar een airco die eerder kort gebruikt is of is teruggebracht naar de fabrikant of verkoper. Deze refurbished airco’s zijn onderworpen aan een uitgebreid proces van inspectie en worden door en door getest en indien nodig gerepareerd en schoongemaakt. Het uitvoeren van deze grondige kwaliteitscontrole heeft als resultaat dat een refurbished airco zo goed als gelijkwaardig is aan nieuw airco. Gerenoveerde producten worden verkocht tegen een lagere prijs dan nieuwe producten Alle refurbished producten worden geleverd met garantie.

Premium kwaliteit refurbished

Refurbished

Je ontvangt altijd een refurbished airco van premium kwaliteit. Zo hebben onze refurbished airco’s geen of bijna onzichtbare gebruikerssporen en ogen ze gewoon als ‘nieuw’. Niet alleen ogen ze als nieuw, ze presteren ook als een volledig nieuwe airco. Hebben garantie en geven hetzelfde gebruikers plezier als een volledig nieuwe.

Tweede kans producten

Tweede kans producten zijn producten die om verschillende redenen zijn geretourneerd of teruggestuurd naar ons. De producten voldoen echter niet aan de strenge eisen die we stellen om te kunnen worden verkocht als refurbished. Deze airco’s zijn nog steeds in goede staat, maar hebben meestal wat meer gebruikerssporen of andere kleine beschadigingen. Ze kunnen bijvoorbeeld zijn geretourneerd omdat de klant een te lichte airco heeft besteld en een zwaardere nodig heeft. Ook kan het product beschadigd zijn tijdens het transport. Het komt ook voor dat er andere redenen zijn die echter niets te maken hebben met de kwaliteit of de werking van de airco zelf.

Deze airco’s worden verkocht als tweede kans producten tegen een lagere prijs dan de refurbished producten. Dit is een echte win-win situatie zowel ons als de klant. Wij kunnen nog steeds een deel van de verkoopprijs terugverdienen en de klant kan het product kopen tegen een gereduceerde prijs. Een tweede kans product is ook ook duurzaam. Het voorkomt dat producten onnodig worden weggegooid en daarmee is het beter voor het milieu.

G-6M1KCSDJC3