Flash FH12 Warmtepomp Airco

Flash FH12

Flash FH12 is made in ITALIË.

De Flash FH12 van FAIR is zijn dankzij het fraaie Italiaans ontwerp een mooie en slanke inverter warmtepomp airco. Deze monoblock (geen buitenunit nodig) is een hoog gekwalificeerd en gecertificeerd product. De Flash voldoet aan de voorwaarden van de belangrijkste Italiaanse en internationale instituten.

Innovatief en stil

Flash FH12

FAIR streeft er voortdurend naar om haar producten, technologieën en productieprocessen te verbeteren. Een mooi resultaat hiervan is de Flash FH12. Dit blijkt uit innovatieve certificeringen en patenten. Bovendien vertegenwoordigt “Made in Italy” voor het bedrijf een onderscheidend element van grote waarde. FAIR streeft naar het handhaven van hoge kwaliteitsnormen in alle productiefasen. Dit is vanaf de materiaalkeuze tot aan de verwerking en levering van het eindproduct. Op deze manier willen zij hun klanten producten van superieure kwaliteit aan bieden. Producten die zich kunnen onderscheiden op de markt.

Flas FH12

Over het algemeen produceren monoblock airconditioners geluidsniveaus van tussen de 50 en 60 decibel (dB) op de hoogste instelling. Het is belangrijk om te onthouden dat elke toename van 10 dB een verdubbeling van het waargenomen geluidsniveau betekent. Daarom kan een airconditioner die 60 dB produceert, tweemaal zo luid klinken als een airconditioner die 50 dB produceert. De Flash FH12 van FAIR produceert afhankelijk van het gevraagde vermogen voor het op temperatuur houden van de ruimte 26 tot 31 dB. Hiermee is het een zeer stille airco te noemen die geschikt is voor woon-, werk- en slaapkamers. Op vol vermogen kan de Flash tot 45 dB produceren en daarmee is de Flash een stuk stiller dan een gemiddelde monoblock airco/warmtepomp.

De Flash FH12 heeft koelgas R290

De Flash FH12 is uitgerust met koelgas R290, ook bekend als propaan. Dit is een koolwaterstof (HC) koelmiddel dat wordt gebruikt in verschillende koel- en klimaatsystemen. Door zijn uitstekende thermodynamische eigenschappen en lage milieu-impact (GWP 3), is R290 een van de meest populaire en milieuvriendelijke koelmiddelen op de markt. Een vergelijkbaar systeem met R410A koelmiddel heeft een GWP van 2088.

Geschikt voor oppervlaktes van 30 – 35 m2

Slaapkamer, werkkamers, woonkamers en andere ruimtes waar men het niet te lawaaierig wil hebben, kunnen nu ook worden voorzien van de FAIR Flash FH12 monoblock airco (airco zonder buitenunit). Geen buitenunit plaatsen betekent zeker in dichtbebouwde omgevingen en historische centrums een geweldige oplossing wegens het niet nodig hebben van de benodigde vergunningen die wel van toepassing zijn voor een airco met buitenunit.

Comfort het hele jaar door

De Flash FH12 is gemaakt om aan de muur te worden geïnstalleerd. Dat kan zowel hoog als laag zijn. In de praktijk wordt de Flash meestal laag geplaatst; dankzij zijn unieke vormgeving en zijn slanke vormgeving met een dikte van maar 19,5 cm, integreert de Flash prima in alle omgevingen.

G-6M1KCSDJC3