Garantie

Gaat uw aankoop sneller dan verwacht kapot? Dan hebt u recht op reparatie of vervanging van uw product. Dat noemen we garantie. Er zijn 3 soorten garantie: verkopersgarantie, fabrieksgarantie en wettelijke garantie. Wettelijke garantie heb je altijd bij een aankoop bij ons. Dat staat in de wet. 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze verkopersgarantie doet niet af aan de wettelijke garantie. Ook de fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

Meer informatie over de wettelijke garantie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Het aanmelden van een garantieverzoek kunt u doen via info@aircounit.com ter attentie van de klantenservice van Marktconcurrent met een korte beschrijving van het probleem en vermelding van het ordernummer en in de bijlage een kopie van de factuur.

Binnen 5 werkdagen zullen wij dan contact met u opnemen voor de verdere afhandeling van uw garantie vraag.

Wij zijn ook gecertificeerd door Thuiswinkelwaarborg waardoor u de zekerheid heeft dat wij uw garantievraag op de juiste manier zullen afhandelen

G-6M1KCSDJC3