Turbionaire

Informatie over Turbionaire

Klik hier voor de producten van Turbionaire

Het merk Turbionaire heeft een verrassend goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze goede prijs-kwaliteit verhouding komt mede doordat de producten gewoon in Europa gemaakt worden. Er zijn hierdoor geen hoge transportkosten nodig vanwege het vervoer van producten uit het verre oosten. Dichtbij fabriceren is niet alleen beter voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Over Turbionaire

Turbionaire is een Roemeens bedrijf dat gespecialiseerd is in apparaten voor het beheer van de luchtkwaliteit. Zowel voor huishoudelijk als professioneel gebruik. Achter het merk Turbionaire staan dan ook ​​gepassioneerde professionals. Deze professionals hebben een rijke ervaring van meer dan 20 jaar.

Puck

Bij Turbionaire streven ze ernaar om de kwaliteit van hun luchtbehandelingsproducten permanent te verhogen. Daarbovenop is een aantrekkelijk ontwerp een voorwaarde. Alle apparaten zijn gemakkelijk te integreren en zijn zo ontworpen dat ze uitstekend naast elkaar functioneren. De producten zijn milieuvriendelijk, gebruiksvriendelijk en efficiënt. Al deze ingrediënten hebben als resultaat dat de producten altijd aan de wensen van de klanten voldoen.

Hoe doen ze het?

Turbionaire
Start 5

Turbionaire produceert met trots. Deze trots komt iedere keer naar voren in de gehele route die een product aflegt. Zo zijn ze trots op het produceren, distribueren en verkopen van: luchtontvochtigers – huishoudelijk en professioneel, luchtgordijnen, luchtreinigers, badkamerventilatoren, ingebouwde afzuigkappen, geurverspreiders en draagbare airconditioners.

Volgens Turbionaire is een ​​duurzame relatie met zowel de partners als de klanten de beste manier voor langdurig succes. De enige manier manier zelfs. Dat doen ze door middel van goede kwaliteit producten met een aantrekkelijk design en scherpe prijzen.

EU WEEE registratie

Het merk Turbionaire is EU WEEE geregistreerd. Een WEEE registratie is belangrijk want als producent van elektrische en/of elektronische apparaten is men wettelijk verplicht zich te registreren. Daarnaast moet men mede zorg dragen voor de inname en recycling van e-waste.

Voor Roemenië is het WEEE Reg-nummer: RO-EEE-0871-2021-06-09 Verpakkingsnummer: 1TR0317121

G-6M1KCSDJC3