Emmeti

Emmeti

Emmeti is gespecialiseerd inverter-warmtepompen

Klik hier om direct naar onze producten van Emmeti te gaan

EMMETI werkt sinds 1976 op het gebied van sanitair, verwarming en airconditioning. Zij doen dit door door steeds completere en evolutionaire oplossingen te bieden. doordat in 2016 Emmeti onderdeel is geworden van de Radson Group is hun innovatiekracht alleen maar toegenomen.

Neem voor een gratis telefonisch advies contact op via onderstaande button.

Laat u adviseren door onze specialisten.

Ondersteunt door de ISO 9001-gecertificeerde productie van kogelkranen, radiatorafsluiters, messing fittingen en meerlagenbuizen is Emmeti in staat om een ​​van de meest complete bedrijven op dit gebied te zijn. 

Emmeti sfeerbeeld

Ze produceren condensatieketels, vloergeïsoleerde panelen, tanks en zonnepanelen, inverter-warmtepompen, warmtemeetsystemen en airconditioners. Als deze producten worden op een directe en exclusieve manier geproduceerd. De Emmeti’s systemen worden aangeboden en ondersteund door professionele ontwerpers en installateurs.

Monoblock airconditioner zonder buitenunit

Emmeti

De productlijn voor de airconditioners is de X-One. Dit zijn de monoblock airconditioners zonder buitenunit ontwikkeld door EMMETI. Daar waar het niet mogelijk is om een buitenunit te installeren (b.v. historische centra) is de X-)ne een meer dan goed alternatief. Om deze Emmeti monoblock-airconditioners te installeren, volstaat het om twee gaten in de muur te boren. Deze gaten zijn nodig om de in- en uitlaat van de lucht die de airconditioner nodig heeft te laten werken.

Warmtepomp

Tower inverter

Om te verwarmen op een energiezuinige manier kunt u ook kiezen voor een monobloc van Emmeti gebaseerd op warmtepomp techniek. dit is goed uw eigen energierekening, maar ook aan ons klimaat. Zeker als u al zonnepanelen heeft. Een goede airco voorziern van inverter techniek kunt u in de winter ook gebruiken als verwarming. De zgn. lucht warmtepomp, snel, eenvoudig en automatisch in te stellen op de door u gewenste temperatuur. Last van vocht, dat is door gebruik van de inverter ook geheel in control.

G-6M1KCSDJC3