NuWave

NuWave

Klik hier voor de producten van Nuwave

NuWave is het gecertificeerde merk voor luchtmonitoring en detectie van pathogenen. Pathogenen zijn ziekteverwekkers van biolochische oorsprong, meer specifiek een micro-organisme of biologisch deeltje, dat een infectieziekte kan veroorzaken.

Nuwave Cair

De sensoren van NuWave zijn ontwikkelt als een reeks slimme luchtskwaliteitsmonitoren die als functie hebben om continu de luchtkwaliteit te bewaken in gebouwen. Dit kunnen scholen, zieken-en verpleeghuizen, bedrijfsgebouwen en andere commerciële en industriële omgevingen zijn. Met de NuWave sensoren is men in staat om een snelle realtime diagnose te stellen van de luchtkwaliteit. Met deze diagnose kan men op het moment dat dat nodig is passende akties nemen. Akties om de leef en werkomgeving optimaal te houden.

Technologie

De technologie van NuWave omvat een reeks geavanceerde verbonden sensoren en een cloudgebaseerd gegevensbeheer- en analysesysteem. Deze “unieke” combinatie stelt de gebruiken in staat om vervuilende gebeurtenissen te detecteren en te beheersen. De realtime monitoring verminderd de riscico’s en bespaart kosten door sneller in te kunnen spelen op de mogelijke gevolgen van een verontreinigde lucht.

NuWave AirSentric WB55

De oplossingen voor commerciële en industriële toepassingen heeft NuWave ook aangepast voor de consumentenmarkt. Onder de merknaam Cair is de technologie ontwikkeld voor de gezondheidszorg nu ook beschikbaar voor een woonhuis. Iedereen kan met de Cair nu de luchtkwaliteit binnenshuis bewaken en verontreiniging van de binnenlucht gelijk deteteren en daarop akties ondernemen.

Nu Wave AirSentric WB55

De producten van Nuwave zijn zelfs zo goed dat RESET® de AirSentric WB55 op 01-09-2021 heeft gecertificeerd.

RESET® en Nuwave

Reset

De RESET-standaard is ’s werelds eerste sensorgebaseerde en prestatiegedreven datastandaard en certificeringsprogramma voor de gebouwde omgeving. De RESET-standaard creëert een structuur voor datakwaliteit, continue monitoring en benchmarking. De norm maakt gebruik van technologie om de luchtkwaliteit van gebouwen en binnenruimten tijdens hun operationele fase te beoordelen.

De Nuwave AirSentric voldoet dan ook als sensor zodat je als gebouweigenaar aantoonbaar kan voldoen aan de Well Buildingstandaard V1 en V2

CAIR werkt samen met Home Connect apparatuur

U kunt CAIR gebruiken om de luchtkwaliteit te bewaken door bijvoorbeeld Home Connect-afzuigkappen automatisch in te laten schakelen wanneer de luchtkwaliteit slecht wordt. Afzuigkappen van merken als Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau zijn voorzien van een nieuw Clean Air Plus filter (voor recirculatiestand) dat de luchtkwaliteit in huis verbetert. Dankzij het Clean Air Plus-filter met een effectieve oplossing tegen pollen die meer dan 99% van de pollen absorbeert, allergenen deactiveert en meer dan 90% van de geuren uit de binnenlucht adsorbeert.

Mocht je een vraag hebben laat ons dat weten en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

G-6M1KCSDJC3