Fintek airconditioning is het merk dat impact maakt

Fintek airconditioning

Klik hier om direct naar de webshop te gaan

Fintek airconditioning is het vernieuwende merk.

De leider in airconditioners zonder buitenunit is zonder twijfel Fintek airconditioning. Fintek is gespecialiseerd in airco’s zonder buitenunit en vervangingsfilters. De filters hebben ze voor voor alle soorten en merken airconditioners.

Neem voor een gratis telefonisch advies contact op via onderstaande button.

Laat u adviseren door onze specialisten.

Dankzij geavanceerde technologieën zorgt Fintek airconditioning voor een betere levenskwaliteit. Dit doen zij  door producten te leveren die voor schone en geconditioneerde lucht zorgen in elke omgeving.

De monoblock airco’s van Fintek airconditioning zijn de enige airco’s die zijn uitgerust met een luchtverversingsysteem. Hiermee creëeren de airco’s een constante luchtkwaliteit in de ruimte waarin zij staan. Er is hiervoor zelfs geen verse luchtaanvoer van buiten nodig. En dit is slechts één van de technische hoogstandjes waarover de airco’s van Fintek beschikken.

Schone lucht vanaf 1995

Fintek Airconditioning

Sinds 1995 is de doelstelling van van dit innovatieve bedrijf nooit veranderd. Hun doel is en blijft om de levenskwaliteit te verbeteren via één van de belangrijkste levensvoorwaarden en dat is de lucht die we inademen en waarin we leven. Schone lucht is een primaire levensbehoefte en langzaam maar zeker dringt dat door, ook in Nederland.

Fintek airconditioning is nu al toonaangevend in de airconditioningsector zonder buitenunit.

Energietransitie in Nederland

Het klimaatakkoord van Parijs 2015 met de daarin gestelde doelen voor 2030 tot 2050, is voor de Nederlandse huishoudens een flinke uitdaging. We moeten met zijn allen van het gas af, is een veelgehoorde uitspraak. Deze uitspraak heeft dan ook grote gevolgen voor ons allemaal. Of we het er mee eens zijn of niet, we gaan er vroeg of laat mee te maken krijgen. Op de website van het RIVM staat uitgebreid beschreven wat dit allemaal betekent voor huishoudens, vervoer, industrie en alle andere sectoren.

Voor huishoudens heeft Fintek airconditioning geweldige oplossingen om je huis in de zomer koel te houden. Maar dat is niet het enige waar ze erg goed in zijn. Met Fintek kun je tegelijkertijd je huis in de winter ook heerlijk warm houden. En dat allemaal nog steeds zonder de noodzaak van een buitenunit. Tel daar het gebruik van een HEPA filter, het luchtontvochtigen en de ventilatiefunctie bij op en het perfecte binnenklimaat is binnen handbereik. Ook als je van het gas af moet.

Gepatenteerd watergekoeld systeem van Fintek airconditioning

Fintek Airconditioning

Met de gepatenteerde Fintek systemen hoef je straks zelfs geen gaten in de buitenmuur te boren. Ook een aparte afvoer voor het condens water is dan niet meer nodig. Je kan de Fintek gewoon aansluiten zoals een wasmachine en daarna kiest een intelligente sensor de beste oplossing. De Fintek airconditioning kan zelfs bijdragen aan de warmwatervoorziening in huis.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Fintek monoblock aircounits een belangrijke rol gaan spelen in de energietransitie van Nederland. Dit innovatieve Europese merk gaat dan ook zeker een begrip worden.

Ga hier direct naar de producten van Fintek airconditioning

G-6M1KCSDJC3