fbpx

Over ons

Over ons

Over ons is een korte story over Aircounit.com en de koppelingen met Marktconcurrent en Dairiten. Deze worden hier uitgelegd en wordt er wat extra achtergrond informatie gegeven.

Gert Suur heeft Marktconcurrent enige jaren geleden opgericht met de doelstelling om meer te zijn dan alleen een webshop. Via de webshop kunt u leuke, handige en altijd voordelige aanbiedingen vinden. Via Dairiten kunt u diverse diensten afnemen zoals certificaten voor communicatie met de Belgische overheid, sales en marketing diensten zoals affiliate netwerken opzetten of email services. Ook het creëren van content en het leveren van schermen voor Digital Signage is een dienst van Dairiten.

Aircounit.com is ontstaan uit het besef dat luchtbehandeling, luchtzuivering, verkoeling en verwarming de komende jaren steeds belangrijker zullen worden.

In Augustus 2023 heeft Floor van Bommel van Honesy een leuk artikel geschreven over waar we als Aircounit op dat moment stonden. Lees hier het artikel.

webshop

De webshop van Aircounit.com is een onderdeel van Marktconcurrent. Hier vindt u een verzameling van interessante producten. Deze producten zijn allemaal op de een of andere manier onder onze aandacht gekomen omdat ze iets bijzonders hebben. We staan dan ook altijd open voor nieuwe productlijnen zolang deze maar iets bijzonders hebben. In deze over ons willen we graag benadrukken dat bij Marktconcurrent transparantie, service en klantvriendelijkheid de pijlers zijn waarop alles is gebaseerd. Hier op aircounit.com vindt u vooral de producten die betrekking hebben op luchtbehandeling waarbij airconditioning het belangrijkste is.

Zoals u weet staat het internet vol met allerlei aanbiedingen en onzin verhalen. Maar kun je deze ook wel geloven?  Welke moet je nu juist hebben of gelijk afserveren? Welke is de beste? En welke gun je dan ook de business?  Ga je je geld besteden bij de grote niet Nederlandse partijen? Wil je geen grote bezorgafstanden van duizenden kilometers? Wij zeggen denk: niet alleen in het Nederlands, maar bestel ook Nederlands. Aircounit.com is een 100% Nederlandse organisatie en is ook specifiek gericht op Nederland. We bezorgen ook in de landen direct om ons heen zoals België en eventueel Duitsland (net over de grens) maar verder gaan we gewoon niet.

100% NL toegelicht in deze over ons

Ik, Gert Suur ben enige jaren geleden gestart met Marktconcurrent, een webshop en diensten organisatie, die de Nederlandse handelsgeest weer wil benoemen. Dit doen we door de zekerheid waar u naar zoekt ook werkelijk aan te bieden. De Webshop van Marktconcurrent levert direct uit de magazijnen van de importeurs waardoor meer dan alleen de prijs gunstig is. Het voorkomt ook een extra vervoersgedeelte. Met andere woorden, je product heeft minder kilometers nodig om bij jou te komen. Minder kilometers is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Een belangrijke pijler onder de organisatie is dat de aftersales service op een zeer hoog niveau staat. Kortom geen vage bepalingen, maar sterke garanties en goede producten voor een eerlijke prijs. Voor Marktconcurrent is een goede prijs danook een synoniem voor uitstekende kwaliteit en hoge service.

In 2021 is er een nieuw onderdeel aan de Marktconcurrent organisatie toegevoegd, Aircounit.com

Voor vragen over ons

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u ons mailen door gewoon hier te klikkenl ook via de telefoon zijn wij te bereiken. Degene die het GSM nummer van Gert Suur hebben weten dat ze altijd contact opkunnen nemen voor een kop kofie en een leuk gesprek.

Wij zijn gevestigd in Zevenbergschenhoek op de Vier Uitersten 8 met postcode 4765 BW

Ons emailadres is info@aircounit.com met telefoonnummer 0182-763058

Aircounit.com is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60.372.516 van Marktconcurrent

Het BTW identificatie nummer van aircounit.com is NL001331742B06 van Marktconcurrent

PS: een referentie over Aircounit.com stellen wij zowel in onze webshop, op onze Facebook pagina of waar dan ook, zeer op prijs. Regelmatig verloten we een artikel uit onze webshop voor de personen die over ons een leuke referentie hebben geschreven.

Over ons
Airco

G-6M1KCSDJC3