FAIR voor meer comfort

Flash FH12

De missie van FAIR is het verspreiden van een nieuw concept van welzijn en leefbaarheid in woon- en werkomgevingen. Fair is waar natuur en technologie samenkomen. Dit doen ze door technologieën met maximale efficiëntie te bieden en een minimale impact op het milieu. Ook zijn ze de kosten van onderhoud/gebruik en het welzijn en de veiligheid van degenen die er gebruik van maken niet vergeten.

Made in ITALIË. De producten van Fair zijn dankzij Italiaans ontwerp, zeer fraai om te zien. Maar het zijn ook gekwalificeerde en gecertificeerde producten. Daarom voldoen de producten van Fair aan de voorwaarden van belangrijkste Italiaanse en internationale instituten. Deze instituten respecteren de hoogste Europese en mondiale kwalificatienormen.

Productie in Italië

FAIR streeft er voortdurend naar om haar producten, technologieën en productieprocessen te verbeteren. Dit blijkt uit innovatieve certificeringen en patenten. Bovendien vertegenwoordigt “Made in Italy” voor het bedrijf een onderscheidend element van grote waarde. FAIR streeft naar het handhaven van hoge kwaliteitsnormen in alle productiefasen. Dit is vanaf de materiaalkeuze tot aan de verwerking en levering van het eindproduct. Op deze manier willen zij hun klanten producten van superieure kwaliteit aan bieden. Producten die zich daardoor kunnen onderscheiden op de markt.

Fair fabriek

Alle FAIR-producten zijn goedgekeurd, gekwalificeerd en gecertificeerd volgens de huidige Europese regelgeving. Deze certificeringen zijn van geautoriseerde laboratoria en instanties. Hierbij worden de hoogste Europese normen op het gebied van betrouwbaarheid en efficiëntie gerespecteerd.

De productiecyclus eindigt in de magazijnen. Hier worden de eindproducten opgeslagen en logistiek beheerd. Hierna gaan ze naar de verkooppunten in heel de wereld. Waaronder het magazijn van Aircounit.com in Nederland.

FAIR staat voor hoge kwaliteit

De afdeling Research & Development van FAIR Srl onderscheidt zich door haar constante drang naar innovatie. Deze innovatie is gericht op de continue verbetering van producten, technologieën en processen. Hiermee wordt de lat hoog gelegd zodat onze klanten hiervan kunnen profiteren.

Fair productie

Dankzij substantiële investeringen in nieuwe gereedschappen en zeer gespecialiseerd personeel voert het bedrijf intern pre-certificeringstesten uit om maximale veiligheid, besparingen en productkwaliteit te garanderen. Vervolgens wordt elk product goedgekeurd, gekwalificeerd en gecertificeerd volgens de huidige nationale, Europese en internationale regelgeving.

Fair heeft veel aandacht voor de behoeften van de eindgebruikers en zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen. Dankzij deze zoektocht wordt de ontwikkeling van steeds geavanceerdere producten sterk aangedreven. Hierbij is extra veel aandacht op maximale energiebesparing en bescherming van het milieu en de gezondheid.

De Flash FH 12 is het vernieuwende Aircosysteem zonder buitenunit

FLASH FH12 is de Fair line airconditioner zonder buitenunit . Deze fraaie unit is geschikt voor alle gebouwen waar de installatie van externe machines verboden is. Hiermee blijft de esthetiek van de gevels van historische gebouwen, winkels, kantoren en woningen ongewijzigd.

De veelzijdigheid van Flash blijkt een uitstekende oplossing voor hotels, moderne bouwwerken en woningen.

Flash kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd: op de vloer of aan de muur. Dit monoblock zonder buitenunit kan aan alle behoeften voldoen.

G-6M1KCSDJC3