Cado is de nummer één in luchtbehandeling

Cado

Klik hier voor de producten van Cado

Bedrijfsfilosofie van Cado

Cado’s filosofie als bedrijf is zeer ambitieus. Zij ontwerpen puur voor de sfeer in huis. Dat doen ze door
kwaliteitslucht te creeën voor een gezonde en comfortabele omgeving.

Nummer 1 zijn betekent voor deze toonaangevende Japanse fabrikant het absoluut hoogste niveau bieden in zowel luchtzuiveringstechnologie als esthetisch design. En dat alles met de nadruk op prestatie, betrouwbaarheid en stijl zonder compromis.

Hun producten zijn de beste in elke standaard en voor minder gaan ze niet. Nummer 1 zijn is voor Cado het absolute minimum.

Cado

Technologie

Cado maakte naam in 2012 als de eerste Japanse fabrikant die de hoogste CADR-classificatie behaalde: zij waren en zijn nog steeds de beste in de wereld* van de luchtreinigers. Dankzij de uniek ontwikkelde fotokatalysetechnologie gaat het filter langer mee met behoud van de hoge resultaten. Bovendien is de luchtbevochtiger die het jaar daarop werd gelanceerd, in staat om de bacteriën in water en lucht in het apparaat af te remmen en de leefomgeving te beschermen tegen uitdroging en virussen. Ze blijven innovatieve producten creëren met ’s werelds beste en unieke technologie.

* Behaald ’s werelds nummer 1 afgiftesnelheid voor schone lucht. De Cado AP-C700 luchtreiniger is het eerste product van een Japanse fabrikant dat ’s werelds hoogste CADR (clean air delivery rate) heeft behaald, wat een wereldwijde standaard is voor luchtreinigers, vastgesteld door de AHAM (Vereniging van Fabrikanten van Huishoudelijke Apparaten).

Cado

Design

De technologie en schoonheid van de dingen worden vertaald naar een eigentijds design waarin je de ziel van het merk terugziet. Vergelijk het met het plaatsen van een enkele bloem in een ​​ruimte. Deze bloem heeft niet de kracht om de ruimte te vullen of om de uitstraling ervan te bepalen. Maar door er te staan geeft de bloem genegenheid en warmte aan de ruimte en maakt de bloem de ruimte een stuk aangenamer. Het is een beleving als deze waar Cado naar streeft, die hand in hand gaat met uitstekende prestaties wereldwijd, om trots op te zijn.

Cado streeft naar schoonheid in alles. Met Cado koop je echte passie.

Ga hier naar onze producten van Cado

G-6M1KCSDJC3