Split airco zonder buitenunit

Split unit

Split airco systemen spelen een steeds grotere rol in Nederland. Doordat zomers steeds warmer worden en door de onzekerheden rondom de gasprijs gaan mensen andere oplossingen zoeken. Men wil besparen op de gasrekening. Besparen op comfort is gelukkig niet nodig. We willen het lekker warm hebben in de winter en lekker koel in de zomer. Een airco systeem is hiervoor een prima oplossing.

Er zijn een aantal aircotypes waar u uit kunt kiezen. Voorbeelden hiervan zijn de traditionele split-airco met een buitenunit of een monoblock airco. Beide opties hebben voor- en nadelen.

Kan iedereen een traditionele split-airco laten plaatsen?

Helaas is dit niet altijd mogelijk. Vaak mag men geen buitenunit door gemeente VVE of er zijn omgevingsvoorwaarden waardoor het niet wenselijk voor het aanzicht van het gebouw. OOk bij tussenwoningen is er vaak geen mogelijkheid om een buitenunit te plaatsen. Bij een monoblock heeft u ook geen buitenunit maar elke ruimte heeft wel zijn eigen unit nodig. Voor gebouwen waarbij deze optie niet kan is er nu de ideale oplossing; het Fintek UES systeem.

Split Airco

De onzichtbare centrale unit van de airco

De verborgen split-airco (vergelijkbaar met een buiten unit) kan dan op de zolder, in een gang of in een garage worden geplaatst, dus volledig uit het zicht. Een dergelijk systeem kan worden gebruikt voor woningen, maar ook voor winkels en kantoren, waar bouwbeperkingen bestaan.

Beschikbare vermogens uitstroomunits:

  • 9000 Btu
  • 12000 Btu
  • 18000 Btu
  • 24000 Btu

Het Fintek UES systeem is een flexibele split airco oplossing waarbij het niet uitmaakt om hoeveel verschillende ruimtes het gaat. Wat voor oplossing er ook gezocht wordt of wat uw voorkeur ook is, we kunnen alle kanten op.

De Fintek UES is te koppelen aan een muur-unit, casette-unit, radiator-unit, plafond-unit en zelfs kanaal-units.

Wilt u meer weten over de split airco zonder buiten unit vul dan geheel vrijblijvend het contact formulier is voor meer informatie.

Multi Split airco

Download hier de product folder van de Fintek Split airco zonder buitenunit

G-6M1KCSDJC3