fbpx

Online Shop

Onderhoudscontract voor Fintek Monoblock

MC99621
€299.00
Wilt u dit product één keer kopen of abonneren voor dit?
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Marktconcurrent
EAN: 6150402427494

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract van Aircounit.com bent u verzekerd van deskundig periodiek onderhoud door gecertificeerde onderhoudsmonteurs. De werkzaamheden bestaan uit:

De werkzaamheden bestaan uit:

 1. Reiniging van de filters: De filters van een monoblock airco kunnen na verloop van tijd verstopt raken door stof, vuil en andere deeltjes. Filters reinigen of vervangen om een goede luchtstroom en optimale prestaties te behouden.
 2. Reinigen van de binnenkant van het monoblock.
 3. Reiniging van de condensor: De condensor bevindt zich meestal aan de achterkant van de eenheid en kan vuil en stof verzamelen. Dit kan de warmteafvoer belemmeren en de efficiëntie van de airconditioner verminderen.
 4. Reiniging en controle van de aan en afvoerbuizen door de buitenmuur. De afvoerbuizen kunnen geheel of gedeeltelijk verstopt raken door vuil of dieren zoals vogels. Het is belangrijk dat deze buizen goed schoon zijn zodat de luchtstroom ongehinderd kan plaatsvinden en voor het voorkomen van het ontwikkelen van bijgeluiden, wat een extra geluidsproductie kan veroorzaken.
 5. Controle van de condensafvoer: Een monoblock airconditioner produceert condensatie, die wordt afgevoerd via een speciale afvoerslang of -bak. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de condensafvoer niet verstopt raakt, omdat dit kan leiden tot lekkages of andere problemen..
 6. Bij modellen die zijn uitgerust met een zogenaamde verdamper is het belangrijk dat deze werking gecontroleerd wordt, aangezien in de praktijk is gebleken dat de versproeier wel eens verstopt wil raken en dat kan leiden tot lekkages.
 7. Controle van elektrische componenten: Een controle van de elektrische bedrading en aansluitingen is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen losse verbindingen zijn of dat er bedrading beschadigd is, zodat alle onderdelen naar behoren blijven functioneren.

Storingsservice

Als onderdeel van het onderhoudscontract kunt u gebruik maken van onze storingsservice. Kunnen wij uw storing niet op afstand voor u oplossen dan hoeft u niet uw airco naar ons toe te brengen maar komen wij naar u toe voor het verrichten van de reparatiewerkzaamheden. De reparatiewerkzaamheden zelf zijn geen onderdeel van het onderhoudscontract.

Wij zijn altijd bereikbaar voor storingsmeldingen via .service@aircounit.com. wij zullen dan binnen 24 uur (werkdagen) reageren.

Storingen die niet binnen de abonnementen vallen:

 • Een defecte elektrische zekering of hoofdschakelaar
 • Lege batterijen in de afstandsbediening
 • Onjuiste stand van de thermostaat
 • Een storing veroorzaakt door (de)montagewerk niet verricht dor Aircounit.com
 • Het niet of niet voldoende zijn uitgevoerd van door Aircounit.com geadviseerde vervanging van onderdelen.
 • Een storing als gevolg van blikseminslag, bevriezing, verstopping of kalkafzetting

Toestelonderdelen:

Onder toestelonderdelen worden verstaan de onderdelen die zich binnen de mantel van het toestel bevinden. De vervanging van toestelonderdelen is gratis tijdens de garantie periode met uitzondering van filters en onderdelen die periodieke reiniging nodig hebben.

Voor onderdelen die niet meer leverbaar zijn kan Aircounit.com niet aansprakelijk gesteld worden

Algemene inspectie:

Naast de bovengenoemde punten moet er een algemene inspectie als onderdeel van het onderhoud uitgevoerd worden. Het monoblock wordt tijdens de inspectie gecontroleerd op eventuele slijtage, lekkages of andere zichtbare problemen.

Is er nog geen onderhoud op uw airco uitgevoerd of is de airco niet door aircounit.com geleverd dan hebben wij van u het type en het bouw/leverjaar van uw airco nodig. Op grond van deze gegevens kan Aircounit.com besluiten eerst een inspectiebeurt te willen uitvoeren.


Bewaar dit product voor later
G-6M1KCSDJC3