Fintek is het merk dat impact maakt

Fintek

Fintek is het vernieuwende merk in airconditioning

De monoblock airco’s van Fintek zijn de enige airco’s die zijn uitgerust met een luchtverversingsysteem. Hiermee creëert hij constante luchtkwaliteit in de ruimte waar hij staat. Er is hiervoor geen verse luchtaanvoer van buiten nodig. Dit is slechts één van de technische hoogstandjes waarover de airco’s van Fintek beschikken.

Fintek

Sinds 1995 is de doelstelling van van dit innovatieve bedrijf nooit veranderd. Hun doel is en blijft om de levenskwaliteit te verbeteren via één van de belangrijkste levensvoorwaarden en dat is de lucht die we inademen en waarin we leven. Schone lucht is een primaire levensbehoefte en langzaam maar zeker dringt dat door, ook in Nederland.

Neem voor een gratis telefonisch advies contact op via onderstaande button.

Laat u adviseren door onze specialisten.

Fintek heeft alles in zich om de leider te worden in de airconditioningsector zonder buiten unit.

Energietransitie in Nederland

Het klimaatakkoord van Parijs 2015 met de daarin gestelde doelen voor 2030 tot 2050 is voor de Nederlandse huishoudens een flinke uitdaging. We moeten met zijn allen van het gas af, is een veelgehoorde uitspraak. Deze uitspraak heeft dan ook grote gevolgen voor ons allemaal. Of we het er mee eens zijn of niet, we gaan er vroeg of laat mee te maken krijgen. Op de website van het RIVM staat uitgebreid beschreven wat dit allemaal betekent voor huishoudens, vervoer, industrie en alle andere sectoren.

Fintek
Fintek

Voor huishoudens heeft Fintek geweldige oplossingen om je huis in de zomer koel te houden. Maar dat is niet het enige waar ze erg goed in zijn. Met Fintek kun je tegelijkertijd je huis in de winter ook heerlijk warm houden. En dat allemaal nog steeds zonder de noodzaak van een buitenunit. Tel daar het gebruik van een HEPA filter bij op en het perfecte binnenklimaat is binnen handbereik. Ook als je van het gas af moet.

Gepatenteerd watergekoeld systeem van Fintek

Met de gepatenteerde Fintek systemen hoef je straks zelfs geen gaten in de buitenmuur te boren. Ook een aparte afvoer voor het condens water is dan niet meer nodig. Je kan de Finek gewoon aansluiten net zoals bijvoorbeeld een wasmachine en daarna kiest een intelligente sensor de beste oplossing. De Fintek kan zelfs bijdragen aan de warmwatervoorziening in huis.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Fintek monoblock aircounits een belangrijke rol gaan spelen in de energietransitie van Nederland. Dit innovatieve Europese merk gaat dan ook zeker een begrip worden.

Wil je weten wat er nu al beschikbaar is? Kijk dan even in onze winkel en laat je verrassen door de zeer concurrerende prijzen van de aircounits.

G-6M1KCSDJC3