Eenvoudige Installatie

Eenvoudige installatie voor een vaste prijs

De aircounits zonder buiten unit hebben een eenvoudige installatie. Je kunt de installatie zelf doen maar ook kiezen voor een levering inclusief installatie. Voor slechts € 350,- wordt de airco gebracht door een ervaren monteur die hem gelijk voor u installeert.

Voordat de monteur langskomt met de nieuwe airco wordt er een afspraak gemaakt. De afspraak voor de installatie wordt dan gemaakt op de dag dat het voor u het beste uitkomt. Ook in het weekend kan deze afspraak gemaakt worden.

Eventuele extra werkzaamheden voor de installatie kunnen op basis van nacalculatie worden overeengekomen.

Een airco zonder buiten unit kunt u ook zelf installeren. U kunt dat zelf doen omdat er geen STEK gecertificeerde installateur nodig is voor deze eenvoudige installatie.

Wat houdt de installatie in?

De monteur plaats de airco op de door u gewenste plek. De airco wordt altijd geplaatst op een buitenmuur. Door deze muur mogen geen leidingen of stroomvoorzieningen lopen. Ook is er een stopcontact nodig om de airco op aan te sluiten.

Belangrijk is dat de monteur een vrije werkplek heeft. Een vrije werkplek is nodig zodat hij niet eerst ruimte hoeft te maken om de installatie uit te voeren.

De monteur heeft ruime ervaring in het installeren van airco’s zonder buitenunit. Hij kan u goed adviseren over wat wel en wat niet te doen.

Na deze eenvoudige installatie geeft de monteur nog een kleine introductie over hoe de airco te bedienen.

Onze monteur ruimt netjes alles op voordat hij weer weggaat.

Handgmaakte Tibetaanse Jade Diffuser

Art.nr. 7442938856893
€34,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Geurverspreider van hout en keramiek

De Handgemaakt Tibetaanse Jade is een diffuser en het perfecte kado, ook voor de feestdagen. Door de toegepaste bijzondere materialen geeft de Jade langzaam de opgespoten geur af voor wel 72 uur. Daarna even sprayen en weer 72 uur genieten van een heerlijk aroma.

De Tibetaanse Jade diffuser is geheel met de hand gemaakt, het is daardoor een uniek stuk waar je een paar druppels parfum of etherische olie op sprenkelt. Een flesje sprayparfum 5ml Lavande Souveraine wordt gratis meegeleverd.Tibetaanse Jade is een diffuser door capillaire werking. Capilaira werking is het verschijnsel waarbij vloeistof in een fijn sediment (in dit geval de witte bloem) in de porien omhoog wordt getrokken. De stijgingshoogte wordt vooral bepaald door de korrelgrootteverdeling van het sediment. De Tibetaanse Jade diffuser is geheel met de hand gemaakt in Frankrijk en geen massa product uit China. De Jade diffuser is een uniek stuk waar je een paar druppels parfum of etherische olie op sprenkelt voor een heerlijke sfeer. Een flesje sprayparfum 5ml Lavande Souveraine wordt gratis meegeleverd.

Zoals een bloem water door zijn stengel trekt, absorbeert deze parfumverspreider de geur die op zijn bloembladen wordt gegoten, waarna het parfum zachtjes ontsnapt en in de omgevingslucht vervliegt. Ecologisch en esthetisch, dit product balsemt uw ruimte op een natuurlijke en niet-giftige manier. Deze diffuser is met de hand gemaakt, met liefde en passie voor een uniek resultaat.

Ideaal voor een zen sfeer!

Materiaal: Acaciahout en witte keramische bloem.

Diameter: 10 cm ,
Hoogte: 7 cm

Gebruiksaanwijzing:

Giet twee of drie druppels etherische oliën op de keramische bloemblaadjes. Het materiaal absorbeert de geur en geeft deze vervolgens af aan de omgevingslucht.

Te gebruiken met oliën zonder kleurstof zodat het keramiek zijn oorspronkelijke kleur behoudt.

Bewaar dit product voor later