Airconditioning als vervanging CV

Monoblock

Met een airconditioning als vervanging van uw CV kunt u comfortabel koelen en verwarmen.

Airconditioning als vervanging CV? Maar hoe dan?

Een airconditioning of airco-unit koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Ook zorgt de airco voor het ontvochtigen en het filteren van de lucht. Samen zorgt dit voor een comfortabel binnenklimaat.

Neem voor een gratis telefonisch advies contact op via onderstaande button.

Laat u adviseren door onze specialisten.
airconditioning als vervanging CV

Vandaag de dag is een airconditioning zo zuinig, dat het een alternatief voor de CV-installatie kan zijn. Een airconditioning als vervanging van de CV kan bijna overal worden toegepast. Dit kan zijn een slaapkamer, een winkel of een kantoorruimte. Bij Aircounit.com zijn we thuis op het gebied van klimaatbeheersing en kunnen we voor elke vraag een oplossing op maat ontwerpen. Dit kan een airconditioning als vervanging van uw CV zijn, maar dat hoeft zeker niet altijd de meest passende oplossing te zijn.

Aircounit.com is een echte specialist

Wij zijn gespecialiseerd in aircounits zonder dat er een buitenunit nodig is. Dat betekent dat er een airconditioning als vervanging CV geplaatst kan worden zonder dat er toestemming nodig is van een VvE, een gemeente of gebouwenbeheerder. Ook voor monumentale panden hebben wij passende oplossingen.

Onze airconditioning systemen zijn veelzijdiger dan een gemiddelde warmtepomp. Dit komt doordat onze systemen in de kern een waterpomp zijn, maar daarnaast nog diverse hybride functies hebben. Hybride, omdat ze kunnen samenwerken met een CV-installatie.

Een uniek onderdeel is de gepatenteerde verdamper waardoor je geen condenswaterafvoerleiding hoeft aan te leggen. Hiermee zijn onze airconditioners als vervanging CV echte koplopers op het gebied van innovatie.

Energiezuinig

De airconditioning als vervanging van CV die we bij Aircounit.com gebruiken zijn warmtepompen. Naast koelen kunnen ze ook verwarmen. Een warmtepomp van Fintek haalt ongeveer 75% van zijn energie uit de buitenlucht. Het gevolg is een zeer laag verbruik aan elektriciteit. Mocht je zonnepanelen hebben en nu de overcapaciteit terug leveren dan heb je nog meer voordelen. Wij kunnen u adviseren hoe u hier het beste gebruik van kan maken, aangezien de vergoedingen voor terug levering steeds verder gaan afnemen.

Voor meer informatie bel of mail naar Aircounit.com en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

G-6M1KCSDJC3